Vi bruger Cookies!     

         
 X     
alle mine sider 

 

 

Fantastisk Papirkunst

 

Paper Sculpture by artists Allen and Patty Eckman from Nubia **

 

    Papir Skulptør - kunsterne Allen og Patty Eckman fremstiller fantastiske skulpturer af papi. Disse Papir skulpturer skildrer scener fra historien om Cherokee

Allen & Patty Eckman begge afsluttet deres formelle uddannelse på Art Center College of Design i 1974, Allen hovedfag i reklamer kunst og Patty i illustration kunst. Parret er oprettet og drives en reklame selskab i Los Angeles, Californien indtil 1988, da de er skiftet fra kommerciel kunst til kunst. De Eckmans er opfinderne af Eckman Method ® af Cast Paper Sculpture der er varemærkebeskyttet som deres alene. Siden 1988 har Patty og Allen udviklet og perfektioneret mediet i støbt papir langt ud over nogen anden kunstner i verden. Den støbte papir involverer blanding af en syrefri papirmasse i studiet hydro-pulper fra to rå bestande, bomuld og abica. Derefter papirmasse er støbt i forme, som blev lavet af originale ler skulpturer. Papiret er derefter presset under vakuumtryk eller manuelt i formen, hvor det meste af vandet ekstraheres på samme tid. Efter det tørrende og hærdende proces, fjernes papiret fra formene, og den eksklusive processe med at jagte, støbte tilføjelser, støbte forandringer, skulptur i papir og detaljering begynder. Nogle værker er så møjsommeligt detaljerede de kan tage mange måneder at fuldføre. Allen og Patty Eckman bor i Rapid City, South Dakota. Deres hjem og atelier er i de smukke Black Hills. Hvor parret finder inspiration i dyreliv, historie og klima.


 Kunstnere Allen og Patty Eckman skaber utroligt smukke og meget detaljerede skulpturer af indianske folk ud af støbt papir ved hjælp af en metode, de opfandt og patenterede mange år siden. "I 1987," bemærker Popgive, "Allen Eckman snuble over på støbt papir som en fin kunst medium og øjeblikkeligt anerkendt skønhed og mulighederne for at skabe høj detalje, stærk, syrefri, ren, fine kunst skulptur." Siden 1988 Patty og Allen har udviklet og perfektioneret mediet i støbt papir langt ud over nogen anden kunstner i verden. Deres arbejde anses for at være den førende i branchen af ”‹”‹mange kritikere.

 

 Allan siger:
Vi skaber indianerne og deres historie, dels fordi min bedstemor var en Cherroke, og min familie på begge sider stammer fra  Amerikas oprindelige befolkning..

Stykkerne skildrer traditionelle scener fra indfødte amerikaneres historie”¦ Cherokes jagt og dans.

Den dyreste stykke hedder Prairie Edge Powwow som solled for47, 000 £

Allan Siger: Vi skaber indianerne dels fordi min tip-tip oldemor var en Carokee og min familie på begge sider beundre de indfødte amerikanere


.... Jeg arbejder på mænd og dyr og Patty på kvinder og børn "forklarer Allan.


... Jeg nyder mest at lave detaljer. Papiret virkelig egner sig til ubegrænset detaljer. Jeg er virkelig interesseret i indianerne 's   materielle, fysiske og åndelige kultur, og at hele den periode af vores nations historie jeg finder fascinerende. Fra den vestlige ekspansion gennem borgerkrig og fremad er af stor interesse for mig.

Allan forklarer  deres teknik: Det bør ikke forveksles med papiermache. De to medier er komplet anderledes. Jeg kalder det, vi gør "støbt papir skulptur

Disse utroligt detaljerede skulpturer kan kun foretages af papir - men de bliver opkøbt af kunst fans for titusinder af pund.. De indviklede kreationer skildrer indianske scener og tog op til 11 måneder til at gøre ved hjælp af en specielt sammensat papir.
Ægtepar- teamet Allan og Patty Eckman sætte papirmasse i ler forme og under pres  for at fjerne vandet.

De hårde, lette stykker fjernes derefter, og et par møjsommelige tilføjede  detaljer med en lang række værktøjer.
laver papirets finish
De har at gøre kreationer siden 1987 i deres hjem studie i South Dakota, Amerika, og har oparbejdet en formue på  Â£ 3.000.000 på at sælge kunstværker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Opdateret 11/10/2013

Besøg  
239665