Vi bruger Cookies!     

         
 X     
hobbysiden 

Alternative stjernetegn.

 

Der findes 12 forskellige stjernetegn i astrologien. Hvert stjernetegn er associeret med et bestemt dyr, hvilket er grunden til at stjernetegnene samlet kaldes for dyrekredsen.

De 12 stjernetegn er vædderen, tyren, tvillingerne, krebsen, løven, jomfruen, vægten, skorpionen, skytten, stenbukken, vandmanden og fiskene.

Hvis man tror på astrologi, så mener man at stjernetegnene har betydning for vores liv og hverdag og hvordan vi opfører os. Man kan fx. mene at dem der er født i stjernetegnet vædderen er fulde af dynamik og energi, mens dem der er født i stjernetegnet tyren er meget konservative.

Hvis man kender de 12 stjernetegn, så har man en grundlæggende viden om astrologi. Udover stjernetegnene, så opererer astrologien også med huse, planeter, aspekter og meget mere, men det er det de færreste astrologi interesserede der formår at sætte sig ordentligt ind i.

De alternative stjernetegn her på siden indeholder en sammenfattet beskrivelse af hvilken personlighed, der gemmer sig bag stjernetegnet...Til orientering er ingen personer inden for et stjernetegn helt ens... samt på side 2 en lidt mere speciifik  personlighedsbeskrivelse.

 

 

 

 

Design og layout

(C) Ergoterapeuten 2009

Al min grafik er hjemmelavet og (C) mig.

 

 

Besøg  
239665