Vi bruger Cookies!     

         
 X     
gadehundeDisse hunde har fået ny familie 

JJP - fik hældt kogende vand eller olie over hals og hoved - nu bor han trygt i Canada og han hygger sig!
           

Coffee. Han var blevet hugget voldsomt over ryggen med en machete. Nu bor han i stor villa og have i Bangkok. Tillykke Coffee!

Alan - den hund der var så stakkels er flyttet til Tyskland hvor han bor sammen med Luna - og I kan tro han nyder det!

En hund reddet fra kødgryderne fandt vej hjem til Valby. Velkommen hjem Kita!

Dejlige Sabai er i juni 2012 fløjet til Bern i Schweiz til et liv i kærlighed !

Juni 2012 - lille Emmaline fik endelig en chance for at komme ud af internatet. Tillykke lille pige - hun bor nu i Norge!

Darling er flyttet til Canada - en heldig hund der blev fundet hos sigøjnere uden et hår på kroppen.

11.03.2012 Dejlige gamle Max - fik en chance mere i livet. Tak fordi du adopterede denne dejlige vovse Iben.

Lille Tao Hoo kom endelig hjem til sin mor og thaibror i Tjæreborg i dec. 2011

21.12.2011 Anise, en langtidsfange på internatet fik endelig et dejligt hjem, nu bor hun sammen med Dobber, mor og far i Ringsted.

21.12.2011 Jester, en sky og forsigtig hund blev tilbudt et hjem af en sød familie med 2 børn, piger på 5 og 7 år. Efter bare 10 dage går det helt fantastisk!

21.12.2011 Neung Ta  nyder livet i sin nye mors arme ;o)

14.11.2011 Bertie der var blevet efterladt da familien flyttede havde levet flere år på internatet, så på tide han kom "hjem" til Fredericia.

14.12.2011 Fontok kom endelig hjem i sikkerhed. Nu bliver hun ikke spist i Vietnam efter at være blevet banket og slået først - for at kødet skal blive mørt. Uff ikke til at holde ud at tænke på.

14.12.2011  Lulu  En langtidsbeboer på internatet, er endelig kommet hjem til Frederiksberg.

14.12.2011  Sapphire - efter rigtig mange år på internatet er Sapphire kommet hjem til sin mor i Ballerup.

9.10.2011  Loh Lam hygger sig nu i Sønderjylland med sin mor Marianne. Loh Lam blev fundet i Patong og boede 1½ år på internatet.

9.10.2011  GI-Jo deler nu kæmpe hus og have med sin mor på 86!! De hygger sig rigtigt.

9.10.2011  Tanqua har fundet roen i Ledøje med sin nye hundebror Luffe. Hun hedder nu Thaia og er et højt elsket medlem af familien.

1. 9. 2011  Dolly kom fra Koh Lanta, en ferieø et stykke vej fra Phuket. Dolly bor nu på Amager.

1.9.2011 Bor nu i Emdrup KBH.  Enya er en dejlig sød pige der blev fundet skadet og bange ved vejsiden, hun var ramt af en bil og havde tre brækkede knogler samt indre blødninger. I mange dage svævede hun mellem liv og død. Heldigvis er Enya kommet sig fuldstændigt og i dag er hun en glad og heldig hund.

Da vi ankom til internatet lå Enya bare i den fjerne ende af karantænegården (for de hunde der skal hjem) Hun passede sig selv og kom ikke hen for at snakke. Når de andre hunde gøede og lavede larm, sagde Enya ingenting - som om hun prøvede at gøre sig selv usynlig. Det var helt tydeligt at hun har været nederst i hierakiet i den store flok hvor hun har boet i flere år. Vi besluttede derfor at gøre en ekstra indsats i forhold til hende. Vi gav hende special tid - hvor det kun var hende det drejede sig om. Og hvad skete der????

Enya lyste op som en stjerne - det var helt tydeligt at hun slet ikke troede på at nogen kunne være interesseret i hende - og den glæde der lyste ud af hende smittede af på os - hun er SÅ elskelig. Flere gange fik jeg tårer i øjnene når jeg så Enyas dejlige personlighed begynde at skinne igennem. Efterhånden begyndte Enya at lægge sig nærmere indgangen, hun kunne finde på at sætte sig op når man kom ind i gården og den allersidste gang jeg var derinde til min "Enya-stund" da blev hun så fjollet at hun begyndte at løbe rundt og ville lege med en af de andre hunde. Så jeg skal lige love for at der skete meget for hende de dage.Enya bor nu i Emdrup i København.


Det var dog super svært at rejse fra hende - håber hun holder modet oppe til hun skal hjem. Lige nu føler jeg at det var det helt rigtige at lade Enya blive i gården og at beslutte mig for at finde hende et andet hjem - aldrig mere skal hun tilbage til den store flok. Grunden til at hun kom ud i første omgang var at en familie på nordfyn ville adoptere, men sprang fra (jeg kunne simpelthen ikke ringe dem op mere.....) Den familie eller person der vælger Enya som sin "bedste ven" får en hjerteven - en smuk, smuk hund udenpå og indeni.

1.9.2011  Felix blev fundet som ganske lille hvalp af et østrigsk par der indleverede ham på internatet. Hans mor var kørt ned. Det tog 4 dage og så var han adopteret til Danmark. Nu bor han på amager.

Merlin, den lille flotte hanhund, har været rigtig heldig og har fundet et "forever" hjem i USA fyldt med kram og kærlighed!

Skønne, dejlige, bamsede Big,der som den eneste overlevede en forgiftning har nu fundet et nyt hjem. Tillykke skønne dreng!

August 2011 - Lille Barney er rejst til Singapore - 1 måned i karantæne og så et dejligt nyt liv!

August 2011 heldige Talay er adopteret lokalt på Phuket

Juni 2011 - 3 hunde, Khao, Kicka og Seiko - alle til Sverige

 

Maj 2011

Goldie har fået et nyt hjem i Seattle i USA. 

 

Se Goldies historie HER

 

Maj 2011 Søde lille Pearl kom hjem til sin nye far - tillykke lille pige.


 


Maj 2011 Fleck er en rigtig sød hund. Hun skal hjem til Sweetie som også er thaihund. Dyrlægen kigger på Fleck i KBHs Lufthavn og Fleck fik også bad i Thailand! Bor nu i Sverige.

 

Maj 2011Bor nu i Sverige

Annie blev moderløs efter hendes moder og søskende blev forgiftet på en burmesisk byggeplads på Phuket. Og det var hendes held at hun allerede inden var så dehydreret og svækket, -  den svageste i kuldet. For svag til at søge efter føde, for svag til at lege kunne Annie se til at hendes udmagrede søskende og moder spiste det forgiftede lokkemad. Dette reddede hendes liv. Nu er hun i hvalpeafdelingen på internatet, bange og alene. Annie er en af de hunde der, af gode grunde, aldrig kan sendes tilbage hvor hun blev fundet. Annie er en af mange eksempler på hvorfor vores sponsorer er så vigtige - uden dem kunne vi ikke hjælpe hunde som Annie.
Efter en opringning om hundene på byggepladsen fra en bekymret person tog Khun Nok derud (Khun Nok er en af vores dygtige hundefangere), han fandt moderløse Annie der var helt alene, bange og skræmt, liggende tæt op af sin døde mor.

Nu er Annie i trygge hænder hos familien der også tæller thaihunden Kajsa. Annie fik lige et bad dagen før afrejse fra Phuket.


 

Maj 2011 Lille Hondas far boede i Thailand og ville gerne have sin hund hjem. Vi fandt en plejefamilie i Bangkok som passede Honda mens han  blev gjort klar til at komme hjem. 4 måneder må alle vente på at få deres hund hjem. Hondas hale gik som en propel da han genså sin far - det var ægte kærlighed. Hondas far har en båd, så vi skulle også lige prøve den nye redningsvest

 

 

Chien-Soin tilbage i april 2011

Denne stakkels hund blev hentet til internatet efter at en dansk turist havde kontaktet Thaihunde på mail - fra Patong på Phuket, mens de var på ferie. Vi brugte et par dage på at lokalisere hunden og turisten tog hjem. Han har skind problemer, svampeinfektion i huden, lopper og gamle skader efter at være ramt af en bil. MEN...han er ikke hjemløs - han har en ejer! 

Chien Soin er nu tilbage hvor han kom fra. Han er en meget gammel hund og en gammel sammenvokset skade. Han er nu i behandling og bliver jævnligt set til. Dem der har givet ham husly er indforstået med at vi holder øje og behandler ham. Han ser allerede meget bedre ud.

Billede øverst da vi fandt ham - nederst nu efter behandling. Den gamle vovse har det meget bedre!

Roxanne har været et smertensbarn. Hun har været SÅ bange for mennesker. Men heldigvis er der frivillige som påtager sig den opgave at hjælpe disse dyr, så de får en chance mere i livet. Prøv at se hvor glad den lille pige ser ud! 

 

 

Emmeline har fået en dejlig ny familie - hun var kun hos os 1 måned. Hendes nye mor faldt pladask for lille Emmeline. Held og lykke lille pige. 

 

Black Piggy

 

Så er heldige Piggy landet i Canada - hun er stadig lidt skræmt af alt det nye, men hun er ved at tø op og går nu tur med sønnen !
 

Olga - den lille pølsehund har fundet sin nye familie i USA 

 

Olga, en lidt ældre dame, har trods sin alder fundet
lykken - en dejlig familie syntes ikke hun "var for gammel", hverken til at få kærlighed, tryghed eller et kærligt hjem eller til at blive et nyt familiemedlem.

Phang Nga - skal til USA i april 2011- Tillykke lille vovse 

Karin fra Ribe var klar til at sponsorere Phang Nga, men nu er han adopteret og skal til USA. Tillykke lille vovse !

Denne lille hanhvalp på ca. 4 mdr. modtog vi et opkald på sidste søndag 6/3-2011. En dame fra Phang Nga fortalte den var blevet smidt af i hende villa kvarter. Folk sparkede ham og smed sten efter ham. Da hun samlede ham op blødte han fra næsen og hun kørte ham til internatet på Phuket. Han bliver her...Vi kan ikke aflevere ham igen til den behandling. Og sådan er det tit når vi får hunde ind. Han er et af mange eksempler på hvorfor det er så vigtigt med sponsorer - uden jer kan vi ganske enkelt ikke hjælpe!

 

Dejlige Sweetie kom til Sverige d. 3.december 2010
 

 

Søde Kajsas far døde i Thailand og hans datter og børnebørn sørgede for at denne gadehund ikke igen endte på gaden - hun kom hjem til et trygt og kærligt hjem  en dejlig historie og en skøn fornemmelse at kunne hjælpe med alt det praktiske og få Kajsa sikkert hjem.

 
Kajsa hos vores danske dyrlæge

Russin, Kajsa og Lady kom hjem i starten af september 2010 - søde Susanne fra Bornholm tog helt til Phuket for at hente dem. (og knoklede 3 uger på internatet også!)

 

 

 

 

Juni 2010 - Dejlige forsigtige Lovely Girl, nu Chuckdee, er endelig kommet hjem til Bjæverskov.


Lovely Girl og hendes søster blev som ganske små hvalpe siden smidt over hegnet til Soidog (ca forår 2007), om natten i en plastikpose. Hendes søster blev adopteret næsten med det samme - så nu mangler denne lille blide pige også et godt hjem. Er man til lidt semilanghårede hunde – så er hun her – lækker fløjlsblød skinnende sort pels, der bare skal børstes en gang imellem. Vi måtte flytte milde, underdanige Lovely Girl til fløjen med de gamle og skadede hunde, så nu har hun det meget bedre. De andre hunde i unghundefløjen var nemlig efter hende. Hun er fin med andre hunde – ignorerer dem faktisk bare, men en god hundeven kan hun godt lege med. En skøn skøn vovse!

Juni 2010 - milde Humus med sin nye familie ved mødestedet i Kastrup Lufthavn

Juni 2010 - dejlige ligefremme Poppa - endelig i Kastrup - hos sin nye familie ;o)

 

Maj 2010 - så smuk er Karoon , nu Abbey blevet - tak Sally for din kærlighed og omsorg for den lille trebenede! Desværre blev Abbey ramt af en trailer der kørte løbsk i sneen d. 1. dec. 2010. Hvil i fred smukke Abbey!

Marts 2010

Karoon, den dejlige frække trebenede vovse, landede efter ret dramatiske omstændigheder endelig i Kastrup, Austrian ville nemlig pludselig have 4 gange så meget for billetten som aftalt tidligere.

November 2009

Lucky havde brug for hjælp i februar 2009 - udmagret og meget bange for mennesker - i dag er hun en yderst velopdragen og nem hund der kan ses i Silkeborg!

 

Oktober 2009. Denne lille, bare 8 mdr. gl. pige, blev indleveret til klip og vask i en dyrehandel. Hun blev bare aldrig hentet igen. Så hun boede i en skuffe i 8 dage indtil en ny sød pige fik hende. Nu sover hun i seng hver nat og er højt elsket. Hun hedder nu Mio.
Her er hun i dyrehandlen:


Her er hendes nye ejer:

Oktober 2009. Denne lille smukke hund blev sat af på bjerget for 3 uger siden. Hun har ikke fundet sig en plads i nogen af grupperne af hunde og hun sad de første 2 uger ved parkeringspladsen i håb om at hendes familie kom tilbage. I dag blev hun præsenteret for et ungt par der faldt for hende umiddelbart og tog hende med sig. Så nu bor hun på en bar, den første uge i lænke, så hun får en chance får at lære hvor hun hører til. Nu hedder hun Kiwi og hun vil aldrig blive efterladt igen. Hun vil altid have masser af mennesker omkring sig til at give en kæl!


September 2009. Silke er blevet adopteret af det samme thaipar som også har adopteret Mormae.

Sidst i oktober har Silke været forsvundet så længe at vi tror hun er død.
**********************************************************************************
August 2009. Baby der før boede på bjerget har nu fået sin helt egen familie. Et sødt thai par har adopteret hende. Tillykke lille Baby. Må du blive en lykkelig hund.

************************************************************************
Juni 2006 Mormae har fået en sød thaifamilie der har en lile shop på bjerget, så hun behøvede næsten ikke at flytte! Et før og efter billede. Hun havde både skab og en svampeinfektion i huden.Opdateret 13/08/2012

Besøg  
099052